De Nieuwe T5 serie van Yealink

Yealink T57

Yealink T57

De Yealink SIP-T57W is een zakelijke VoIP telefoon met kantelbaar 7" multitouch display en een uitstekende HD geluidskwaliteit. De Yealink Acoustic Shield technologie dempt storende achtergrondgeluiden voor een optimale communicatie, ook in rumoerige omgevingen. Met Bluetooth en WiFi.

Yealink T54

Yealink T54

De Yealink SIP-T54W is een zakelijke VoIP telefoon met kantelbaar 4,2" kleurendisplay en een uitstekende HD geluidskwaliteit. De Yealink Noise Proof technologie dempt storende achtergrondgeluiden voor een optimale communicatie, ook in rumoerige omgevingen. Met Bluetooth en WiFi. 
Yealink T53

Yealink T53

De Yealink SIP-T53 is een zakelijke VoIP telefoon met kantelbaar 3,7" zwart-wit display en een uitstekende HD geluidskwaliteit. De Yealink Acoustic Shield technologie dempt storende achtergrondgeluiden voor een optimale communicatie, ook in rumoerige omgevingen. 
Yealink W60P

Yealink W60P

De Yealink W60P IP DECT is een ideale oplossing voor elk klein tot middelgroot bedrijf. De W60P biedt een perfecte balans tussen gebruiksgemak en bel mogelijkheden.
En stelt gebruikers in staat om tegelijkertijd tot wel 8 gesprekken aan te nemen. Daarnaast werkt het DECT toestel tot max 50 meter van het basisstation.

Yealink W59R

Yealink W59R

Zoekt u een robuuste handset die wel tegen een stootje kan? Dan zit u goed met een Yealink W59R DECT handset met Bluetooth. Deze stevige handset is stof-, water- en schokbestendig (IP67) en beschikt naast een alarmknop over diverse veiligheidsfuncties. Biedt een gesprekstijd tot maar liefst 28 uur.
Yealink T46S

Yealink T46S

De Yealink SIP-T46S VoIP Deskphone is een van de topmodellen van Yealink. Het apparaat ondersteunt 16 lijnen en beschikt over een prachtig LCD-kleurenscherm en 2 Gigabit LAN-poorten. Er is ook een USB-poort waarmee u het apparaat kunt uitbreiden met Bluetooth, WiFi of een USB-opslagapparaat. Wordt geleverd zonder voedingsadapter.

Yealink EXP50

Yealink EXP50

De Yealink EXP50 Expansion Module is een uitbreidingsmodule met 60 functietoetsen voor de Yealink T5-serie VoIP telefoons. De functies onder de 20 programmeerbare knoppen, zijn verspreid over 3 te switchen pagina's. Het 4,3" (272p x 480p) kleurenbeeldscherm toont een intuïtieve gebruikersinterface.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en actuele prijzen van onze Yealink producten.

Aanhef