De kracht van Yealink VoIP toestellen

Yealink T48U

Yealink T48U

De Yealink SIP-T48U is een businesstelefoon voor duidelijke communicatie. De uitstraling is net zo elegant als de T4 serie, maar zorgt door uitgevoerde verbeteringen voor een betere samenwerking tussen de telefoon en verschillende platforms zoals 3CX en Broadsoft. Daarnaast beschikt het toestel over twee USB-poorten waardoor Bluetooth, wifi, een USB-headset en USB recording mogelijk worden. Het 7” kleuren en touchscherm is van extra hoge resolutie.

Yealink T54W

Yealink T54W

Het is een zakelijke VoIP telefoon met hoog gebruiksgemak en een uitstekende geluidskwaliteit. Het toestel is voorzien van een 4,2" kleurendisplay en ondersteunt maximaal 16 SIP-accounts. Dankzij het handige Busy Lamp Field dat oplicht wanneer u in gesprek bent, kunnen uw collega's zien wanneer u niet beschikbaar bent. 
Yealink T53

Yealink T53

De Yealink SIP-T53 is een zakelijke VoIP telefoon met kantelbaar 3,7" zwart-wit display en een uitstekende HD geluidskwaliteit. De Yealink Acoustic Shield technologie dempt storende achtergrondgeluiden voor een optimale communicatie, ook in rumoerige omgevingen. 
Yealink W76P

Yealink W76P

De Yealink W76P is een DECT-systeem met een gloednieuw stijlvol en modern ontwerp voor businessgebruik. De W76P is een single-cell oplossing en is daarmee geschikt voor kleine en middelgrote organisaties. De handset W56H kan met een riemclip eenvoudig aan een riem gedragen worden en heeft een batterijduur tot wel 30 uur spreektijd. Daarnaast beschikt de set over HD Voice en noise cancellation waardoor je ongestoord kunt telefoneren.

Yealink W73H

Yealink W73H

De Yealink W73H DECT draadloze handset legt de focus op optimaal gebruiksgemak. De headset heeft een stijlvol design, ruisonderdrukking, verbeterde audiokwaliteit en batterijlevensduur. Verder is het noemenswaardig dat deze handset te gebruiken is in zowel single-cell als multi-cell systemen van Yealink. Ben je dus op zoek naar een veelzijdige en betrouwbare telefoon voor je organisatie? Dan ben je met de Yealink W73H DECT draadloze handset aan het juiste adres! 
Yealink T46U

Yealink T46U

De Yealink SIP-T46U heeft dezelfde elegante uitstraling als de T4S-serie, maar zorgt door uitgevoerde verbeteringen voor een betere samenwerking tussen de telefoon en verschillende platforms zoals 3CX en Broadsoft. Daarnaast beschikt het toestel over twee USB-poorten waardoor Bluetooth, Wi-Fi, een USB-headset en USB-recording mogelijk wordt. Het grote kleurenscherm heeft een hoge resolutie waardoor het helder en levendig oogt.
Yealink WH62 headset

Yealink WH62 headset

Met de Yealink WH62 Mono Teams Headset kun je zowel telefoneren via je IP-telefoon als via je Microsoft Teams account. Deze versie is namelijk Microsoft Teams gecertificeerd inclusief een dedicated Teams-knop op het basisstation. Doordat de headset gebruik maakt van draadloze DECT-technologie kun je tijdens het werken op kantoor of thuis genieten van volledige bewegingsvrijheid. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en actuele prijzen van onze Yealink producten.

Aanhef