Onze partners

KPN
Dit is KPN

We maken het leven vrijer, leuker en makkelijker door te verbinden. Met passie werken we aan onze veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat alles en iedereen altijd en overal verbonden is en om tegelijkertijd een welvarendere en schonere wereld te creëren. Elke dag weer, al ruim 135 jaar. Hieronder laten we zien hoe onze medewerkers daar invulling aan geven.


Odido
Odido

Met 6 miljoen klanten is Odido een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. Odido biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. Hiermee bieden we mobiel internet, zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet.


VodafoneZiggo
VodafoneZiggo

De wereld raakt steeds meer verbonden. Connectiviteit en communicatie zijn de pijlers van onze maatschappij en economie. Maar verbondenheid gaat veel verder dan slimme connecties tussen netwerken of de techniek waarmee we contact leggen. Uiteindelijk draait het leven van mensen om het gevoel van verbondenheid. Met elkaar, met geliefden, vrienden en familie. Met de dingen die voor hen belangrijk zijn. Zodat ze volop kunnen genieten van alles wat de wereld te bieden heeft. Zodat mensen, bedrijven en de samenleving verder kunnen komen. Daarom luidt het doel van VodafoneZiggo: plezier en vooruitgang met elke verbinding.


Meer informatie over de producten en abonnementen van onze partners?

Neem vrijblijven contact met ons op

Aanhef