Businesspoint Telecom

Met trots kunnen we zeggen dat we onze klanten ondertussen alweer 13 jaar met veel plezier mogen adviseren in hun telecom vraagstukken. Wij geloven in een onafhankelijk en persoonlijk advies en houden hier ook aan vast. Bent u dus op zoek naar een vertrouwde telecomspecialist bij u in de Achterhoek of in de regio Twente, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Missie

Business Point Telecom  staat voor hoogwaardige totaaloplossingen en  onafhankelijk advies voor de zakelijke wereld. In een innovatiegedreven  omgeving geloven wij in een uitgesproken menselijke benadering.

Op persoonlijke wijze stemmen we onze dienstverlening af op de  behoefte van de individuele klant. Doordat productgroepen als mobiele  telefonie, vaste telefonie en data steeds meer naar elkaar toegroeien,  geloven wij in een benadering waarin wij kijken naar uw totale  communicatie oplossing.

Doordat u een eigen contactpersoon krijgt kunt u al uw vragen bij 1 persoon neerleggen. Dit scheelt u tijd en geld en u bent ervan verzekerd dat uw vraag snel wordt beantwoord.

Ambitie

We willen een geheel eigen positie verwerven; centraal en actief in het gevarieerde landschap van ondernemers in Oost Nederland. Door onze klanten over de volle breedte te adviseren en te faciliteren, helpen we de efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.