T-Mobile introduceert Office Essential: een vast nummer op je mobiel
T-Mobile presenteert Office Essential, een nieuwe dienst die ondernemers de vrijheid geeft om unlimited bereikbaar te zijn en zelf te bepalen waar zij werken met zowel een mobiel en vast nummer, beide op het bestaande mobiele abonnement.

Ondernemers zitten niet de hele dag op een vaste plek en voor de professionaliteit van hun bedrijf willen ondernemers wel een vast nummer, maar niet meer een vast toestel dat ergens op een bureau staat en handmatig doorgeschakeld moet worden. En dit is precies de reden waarom T-Mobile Office Essential heeft ontwikkeld: een vast nummer voor elke ondernemer, maar dan gewoon via je mobiele simkaart.

Dit biedt, naast vrijheid, een aantal voordelen. Zo heeft de ondernemer geen kosten meer aan het installeren van een telefooncentrale, een abonnement voor vaste telefonie of aan het doorschakelen van de vaste lijn. Maar bovenal: alle gesprekken die worden gevoerd in Nederland met het vaste nummer, gaan via de Unlimited belbundel van T-Mobile. De ondernemer betaalt onder aan de streep dus geen extra belkosten. Eerder al introduceerde T-Mobile Unlimited @Work waardoor ondernemers altijd, onbeperkt en overal veilig kunnen werken op alle devices.

Uitgaand bellen met vaste of mobiele nummer
Via de Office Essential app kan de klant bepalen met welk nummer hij vanaf zijn mobiel wil bellen. Het is dus ook mogelijk om uitgaand te bellen vanaf een vast nummer, iets wat bij de meeste huidige doorschakelsystemen of VOIP-diensten nog niet mogelijk is. Daarnaast kan worden aangegeven wanneer een vast nummer automatisch moet worden doorgeschakeld naar een apart ingesteld voicemailbericht, bijvoorbeeld buiten werktijd.